Anneysen.com'da Uyku Meleği

      Anneliğin en keskin virajlarındandır,  çocuklarda uyku sorunu.  Uyku Meleği , Seride Samukaş Karaç'a ulaşmak için Anneysen.com'a tıklamanız yeterli. Bakın Uyku Meleği kendisini nasıl tanıtıyor. Anneysen.com yine annelerin hemen yanında.


Uyku Meleği, yani ben, Seride Samurkaş Karaç, geç gelen ve zor geçen bir hamilelik döneminden sonra, oğlumun geceleri yaşadığı ağlama krizlerine çare ararken uyku danışmanlığını keşfetmiş bir anneyim.
Çocuk uyku düzeni bozuklukları konusunda Amerika’da The Sleep Lady ® olarak tanınan Kim West’den eğitim aldım ve bu konuda geçtiğim sınavlar ve tamamladığım staj vakalarından sonra sertifika almaya hak kazandım.
Amacım, 0 – 6 yaş çocuklarında uyku düzeni bozukluklarının bir kader olmadığını ve bu konudaki vahim tablonun, tamamen geleneksel şekilde, nesillerdir gelen yanlış bilginin bir sonucu olduğunu bütün Türk annelerine aktarmaktır. Bu bağlamda gerek www.uykumelegi.com üzerinden gerekse www.anneysen.com 'dan genel bilgiler aktarmaktayım. Ayrıca ihtiyaç duyan ailelere uyku danışmanlığı ve koçluğu hizmetleri de vermekteyim.

Yorumlar