BLOGGER GÜLBEN ARAMIZDA


       Duyduk duymadık demeyin blog severler , blog dünyasına bir yıldız kondu. Malum başlıktan da anlayacağınız gibi, yıldızımız yani ünlü ismimiz Gülben Ergen. Çocuklu hayattan sonra gizli kalmış yanlarını ortaya cesurca vuran kadınlardan biri O. Üreten, emek veren, yeni fikirler peşinde olan her insan alkışı hak eder bana göre. Ünlü bloggerlar arasında akla ilk gelen isim bir numarada Fil Uçuşu ile Yekta Kopan'dır. Bu arada Yekta Kopan'ın NTV'de yayınlanan Gece Gündüz Programı , günün tüm yorgunluğunu alıp götürüyor. Benden söylemesi.  
          Klavyede harfler arasında kaybolmaya yeminlidir blogger. Araştırıcı gözle bakmayı , eleştirmeyi ama en çok da kendini eleştirmeye göze almaktır yazı yazmak. Bir de tanımadığın, yüzünü görmediğin, sesin duymadığın binlerce kişiyle aynı satırda buluşmak, anlaşmaktır blogger olmak. Umarım Gülben Ergen bu konuda bir çok kişiye de örnek olur. Yazmak, kendinle paslaşmak bazen de klavyeyi kafanda kırma hissidir. İşte satır aralarında insan kendini bulur. Ruhu silkelenir, içi güler sonrasında. Bir nevi detoks. 
           Daha fazla insan blog  yazarak ruhunu detokslasa fena mı olur yani? Ama umarım Gülben'in Defteri sadece bir sosyal  medya hamlesi olarak kalmaz.  Daha fazla yazı ile karşılaşmayı umuyorum öncelikle. Şen konuşması, kahkahası ile meşhur Gülben Ergen'in kahkahaları  yazılarıyla ruhumuza karışır umarım.  
         Hepimize mutlu paylaşımlar...
            

Yorumlar

  1. Keşke wordpress'de açmasaydı blogunu. Blogspot'a çok alıştık biz yahu :)) Hayırlısı olsun Gülbene.

    YanıtlaSil
  2. İnsan böyle ünlü biriyle aynı şeyi yapınca, sanki onunla aynı havayı solumuş gibi hissediyor. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder