BUMERANG'DAN İKİLİ KAZANÇ SİSTEMİNİ KAÇIRMAYIN

 

    Blogger'ların en büyük destekçisi Bumerang eski üyelerine olduğu gibi yeni üyelerine de kazanç sağlıyor. Henüz Bumerang'a üye değilseniz , zaten bir çok etkinliği kaçırdınız demektir. Ama bunu da düşünen Bumerang, ilk defa üye olacaklar için aşağıda belirttiğim Kodu kullanmaları halinde yayınlayacakları ilk tanıtımda 20 TL hesaplarına yatıracak.     T1D47E40 kod numaramız.  
     Aşağıdaki resimde işaretlenen kısma yazıyor ve işlemlerinizi onaylıyorsunuz. 
    Bumerang'ın ikili kazanç sisteminde Platin üye olarak kayıt olduktan ve ilk tanıtımını yayınladıktan sonra bakiyenize 20 TL anında yüklensin.  Promosyon kodu yazan alana T1D47E40 yazıyorsunuz ve avantajlı dünyalar kapısını aralamaya başlıyorsunuz.
      Bumerang bana sadece tanıtımlardan kazanç elde edilen bir sistem değil. Blog için güncel haberlere ulaşabileceğiniz, yeni çevreler edinebileceğiniz ve aklınıza gelmedik etkinliklere katılabileceğiniz bir Blog Akademisi.  Bu yüzden en büyük destekçim olan Bumerang'a da tekrar teşekkür etmek isterim. 


   Dikkat! Bu kampanyamız Bumerang’a ilk defa üye olacak siteler için geçerlidir. Haksız kazanç elde etmeye yönelik davranışlar üyelik iptaline neden olacaktır. 



Yorumlar